Egy perc alatt meggyőznek a ROCKWOOL szakértői, hogy miért éri meg a kőzetgyapot-szigetelés

Eszes Ádám

2 perc

Ha eddig vaciláltál volna, hogy milyen anyagú hőszigetelést érdemes választani, milyen megoldás éri meg hosszabb távon, akkor mindenképp érdemes megnézni az alábbi cikkben található videót. A ROCKWOOL fejlesztői 7 különböző kisfilmen szemléltetik, hogy az általuk előállított szigetelőanyagok miért képviselnek egyedülálló minőséget.

A ROCKWOOL egyik fő üzenete, hogy kőzetgyapot termékeik hét különböző területen rendelkeznek kiemelkedő képességgel. Úgymint:

  • Tűzvédelem
  • Vízlepergetés
  • Hangszigetelés
  • Újrahasznosítás
  • Esztétika
  • Hőszigetelés
  • Tartósság

Azokat nem kell meggyőzni, akik már ismerik a ROCKWOOL-termékeket, azonban a szkeptikusoknak sem maradnak kételyeik a videók megtekintése után.

Ezen a felvételen a kőzetgyapot tartósságát demonstrálja Steen Lindby, a ROCKWOOL fejlesztési részlegének vezetője munkatársaival közösen. Számos olyan környezeti hatásnak teszik ki a kőzetgyapot-táblát, amellyel egy építkezés során is találkozni lehet.

Ez a ROCKWOOL titka

Hogy mi adja a videón látható tartósságot? Az összes ROCKWOOL kőzetgyapot termék alapanyaga a vulkáni működés eredményeképpen létrejövő bazaltkő, ami már természetességéből fakadóan stabil, és tartós anyag. A kőzetgyapot egyedülálló fizikai összetétele következtében hosszú távon, még évtizedeken keresztül is alak és mérettartó.

Legyen az tűz, víz, pára vagy akár hirtelen fellépő fizikai behatás, a ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelőanyag több mint 60 éven keresztül megtartja a formáját az alapanyagként szolgáló bazaltkő és a különleges szálszerkezet miatt.

Küldjön visszajelzést!

E-mail címe nem kerül közlésre

AJÁNLJUK:

Túl nagy a szoba? Ezzel a megoldással lehet jó válaszfalat telepíteni

Szerencsésebb kialakítással akár két szoba is lehet egyből abban az esetben, ha minden adott a válaszfal beépítéséhez. Ahhoz, hogy az új terek alkalmasak legyenek a nyugodt légkör megteremtésére érdemes alaposan megtervezni a hangszigetelést.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások