Egy perc alatt meggyőznek a ROCKWOOL szakértői, hogy miért éri meg a kőzetgyapot-szigetelés

Eszes Ádám

2 perc

Ha eddig vaciláltál volna, hogy milyen anyagú hőszigetelést érdemes választani, milyen megoldás éri meg hosszabb távon, akkor mindenképp érdemes megnézni az alábbi cikkben található videót. A ROCKWOOL fejlesztői 7 különböző kisfilmen szemléltetik, hogy az általuk előállított szigetelőanyagok miért képviselnek egyedülálló minőséget.

A ROCKWOOL egyik fő üzenete, hogy kőzetgyapot termékeik hét különböző területen rendelkeznek kiemelkedő képességgel. Úgymint:

  • Tűzvédelem
  • Vízlepergetés
  • Hangszigetelés
  • Újrahasznosítás
  • Esztétika
  • Hőszigetelés
  • Tartósság

Azokat nem kell meggyőzni, akik már ismerik a ROCKWOOL-termékeket, azonban a szkeptikusoknak sem maradnak kételyeik a videók megtekintése után.

Ezen a felvételen a kőzetgyapot tartósságát demonstrálja Steen Lindby, a ROCKWOOL fejlesztési részlegének vezetője munkatársaival közösen. Számos olyan környezeti hatásnak teszik ki a kőzetgyapot-táblát, amellyel egy építkezés során is találkozni lehet.

Ez a ROCKWOOL titka

Hogy mi adja a videón látható tartósságot? Az összes ROCKWOOL kőzetgyapot termék alapanyaga a vulkáni működés eredményeképpen létrejövő bazaltkő, ami már természetességéből fakadóan stabil, és tartós anyag. A kőzetgyapot egyedülálló fizikai összetétele következtében hosszú távon, még évtizedeken keresztül is alak és mérettartó.

Legyen az tűz, víz, pára vagy akár hirtelen fellépő fizikai behatás, a ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelőanyag több mint 60 éven keresztül megtartja a formáját az alapanyagként szolgáló bazaltkő és a különleges szálszerkezet miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AJÁNLJUK:

Célegyenes az építkezésben: a lakásbelső kialakítása

Egy építkezés fáradságos és hosszadalmas folyamat – de egyszer csak elérkezünk a végéhez. Az egyik utolsó feladat frissen felhúzott családi házunk belső stílusának megteremtése, színek, burkolatok, berendezési tárgyak, stílusok kialakítása. Cikkünkben erről a már inkább örömteli szakaszról lesz szó. Választ keresünk arra, hogy mennyibe kerül az építkezés vége, hogyan spórolhatunk, avagy miért lesz ez ilyen drága?