Egy perc alatt meggyőznek a ROCKWOOL szakértői, hogy miért éri meg a kőzetgyapot-szigetelés

Eszes Ádám

2 perc

Ha eddig vaciláltál volna, hogy milyen anyagú hőszigetelést érdemes választani, milyen megoldás éri meg hosszabb távon, akkor mindenképp érdemes megnézni az alábbi cikkben található videót. A ROCKWOOL fejlesztői 7 különböző kisfilmen szemléltetik, hogy az általuk előállított szigetelőanyagok miért képviselnek egyedülálló minőséget.

A ROCKWOOL egyik fő üzenete, hogy kőzetgyapot termékeik hét különböző területen rendelkeznek kiemelkedő képességgel. Úgymint:

  • Tűzvédelem
  • Vízlepergetés
  • Hangszigetelés
  • Újrahasznosítás
  • Esztétika
  • Hőszigetelés
  • Tartósság

Azokat nem kell meggyőzni, akik már ismerik a ROCKWOOL-termékeket, azonban a szkeptikusoknak sem maradnak kételyeik a videók megtekintése után.

Ezen a felvételen a kőzetgyapot tartósságát demonstrálja Steen Lindby, a ROCKWOOL fejlesztési részlegének vezetője munkatársaival közösen. Számos olyan környezeti hatásnak teszik ki a kőzetgyapot-táblát, amellyel egy építkezés során is találkozni lehet.

Ez a ROCKWOOL titka

Hogy mi adja a videón látható tartósságot? Az összes ROCKWOOL kőzetgyapot termék alapanyaga a vulkáni működés eredményeképpen létrejövő bazaltkő, ami már természetességéből fakadóan stabil, és tartós anyag. A kőzetgyapot egyedülálló fizikai összetétele következtében hosszú távon, még évtizedeken keresztül is alak és mérettartó.

Legyen az tűz, víz, pára vagy akár hirtelen fellépő fizikai behatás, a ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelőanyag több mint 60 éven keresztül megtartja a formáját az alapanyagként szolgáló bazaltkő és a különleges szálszerkezet miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AJÁNLJUK:

Födémek és falak burkolása – hogyan spórolhatunk?

Végre felépítettük saját álomotthonunkat! A következő feladat a lakás belső tereinek kialakítása: a burkolatok, csempék, szaniterek stb. beszerzése. Igaz, már az építkezés alatt nagyjából kiköltekeztünk, de otthonunk hangulatos belsőjének kialakítása is komoly kiadásokkal jár. Mennyibe fog kerülni mindez? Maradt pénzünk rá? Nézzük, miként lehet pénztárcabarát módon kialakítani a lakásbelsőt, hogy végre az egész házat befejezhessük.