Elakadtál az ablakok körüli hőszigetelés felrakásánál? Itt a segítség

Eszes Ádám

2 perc

A kőzetgyapot hőszigeteléssel viszonylag könnyű dolgozni, hiszen egy könnyen kezelhető anyagról van szó. Azonban előfordul, hogy a profik is elakadnak a homlokzati szigetelés installálásánál, főként a nyílászáró körüli részek okoznak nehézséget. Ehhez nyújt segítséget a cikkben levő videó.

A hőszigetelés felrakásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy teljesen résmentesen történjen. A sima felületnél ez még nem okoz gondot általában, de néha a tapasztaltabbakon is kifog egy-egy ajtó vagy ablak.

A ROCKWOOL ezért készített egy olyan videót, amelyen a leglényegretörőbben magyarázza el a szakember azt, hogy hogyan is érdemes elvégezni a nyílászárók szigetelését. A felvételen olyan hasznos tanácsok hallhatók egyenesen a gyártótól, amellyel enyhe túlzással pont olyan egyszerű lesz a munka, mintha egy sima falfelületről lenne szó.

Az is kiderül a videóból többek között, hogy hogyan érdemes a ragasztóval feltenni a kőzetgyapot szigetelőelemeket úgy, hogy a ragasztó közben ne színezze el a nyílászárókat és elkerülhető legyen a lineáris hőtágulás.

Küldjön visszajelzést!

E-mail címe nem kerül közlésre

AJÁNLJUK:

Milyen fűtési rendszert érdemes választani?

Egy új ház tervezése esetén a leendő fűtési rendszer kiválasztása az egyik olyan pont, ami a szokásosnál több gondolkodási időt vehet igénybe. Konkrét válasz helyett összegyűjtöttük, hogy mire érdemes figyelni a mérlegelés során.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások