Ennyire könnyű dolgozni a kőzetgyapottal

Eszes Ádám

2 perc

Számos előnye van a kőzetgyapot szigetelőanyagoknak. Ezek közül az egyik, hogy könnyen formázható, azaz egyszerű vele dolgozni. A ROCKWOOL alelnöke most azt mutatja meg, hogy ez mekkora szabadságot adhat nemcsak a kivitelezők, hanem a tervezők, fantáziájának is.

Kertes ház, játszóház, ipari csarnok. Ezekben az a közös, hogy mindegyiket ki lehet szigetelni a ROCKWOOL kőzetgyapottal. Ugyan a középső kakukktojás, hiszen nem biztos, hogy van értelme egy játszóházat külső szigeteléssel ellátni, annak szemléltetésére viszont tökéletes, hogy szinte bármilyen felületnek meg lehet oldani a szigetelését a ROCKWOOL termékeivel.

Miért jó ez?

Legyen szó bármilyen merész vagy formabontó ötletről, a ROCKWOOL-lal nemcsak az épület energiahatékonysága csökkenthető. A kőzetgyapot hőszigeteléssel az ingatlanban levők biztonsága is garantált. Mivel a ROCKWOOL fő alapanyaga a bazaltkő éghetetlen, a szigetelőelemek tűzhatlanok. De a hőszigetetelésnél és a tűzvédelemnél is többet nyújt – kiváló hangszigetelők is.

Ezeket az előnyöket ráadásul a lehető legtovább élvezheti a tulajdonos, mert a kőzetgyapot hőszigetelő-anyagok rendkívül tartós és időálló termékek. Kiváló hőszigetelő és további előnyös tulajdonságukat megtartják teljes élettartamuk alatt, ezzel is hozzájárulva az épületek folyamatos passzív tűzvédelméhez.

Küldjön visszajelzést!

E-mail címe nem kerül közlésre

AJÁNLJUK:

Így történik a kőzetgyapot újrahasznosítása

A kőzetgyapot kiváló hőszigetelő és emellett teljesen tűzálló, de nem csak ezért jó dolog. Teljesen környezetbarát, így természetesen újrahasznosítható. Nemcsak a ROCKWOOL hő- és hangszigetelő termékei, hanem a gazdaságos növénytermesztéshez használt GRODAN szaporítókockák is.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások