Így készül el egy ház hőszigetelése kőzetgyapotból

Eszes Ádám

2 perc

Egy laikus számára kifejezetten egyszerűnek tűnhet egy épület szigetelése, ez azonban koránt sem így van. A ROCKWOOL csapata videón mutatta meg, hogy mennyire fontos a megfelelő építőanyagok használata és a precíz, aprólékos kivitelezés.

A homlokzatok megfelelő hőszigetelésével a falakon keresztül kiáramló hő mennyisége, így az alacsonyabb fűtésszámlával az épület üzemeltetési költsége is csökkenthető. A homlokzati szigetelésre költött pénzt ezért inkább érdemes befektetésként kezelni, nem pedig kiadásként.

Javasoljuk ezt a cikkünket is: Garázsok hőszigetelése – egyszeri, de hasznos befektetés

Indítóprofil, FRONTROCK MAX kőzetgyapot, csatlakozóprofil, védőfólia, ragasztóhabarcs, dübel, ágyazóhabarcs – és ezek még csak egy részét képezik annak, amire a tökéletes hőszigeteléshez szükség van.

Még az sem mindegy, hogy a kész homlokzati szigetelésre milyen festék kerül. Szerencsére minden tudnivaló kiderül a ROCKWOOL által készített magyar nyelvű videóból.

https://www.youtube.com/watch?v=2dkt4RDbIcM

Tudtad?

A ROCKWOOL termékei kiváló hő- és hangszigetelők, az épületekkel azonos élettartammal rendelkeznek, ezért az installálásukat követően nincs szükség karbantartásra vagy cserére. Egy megfelelően szigetelt épületnél a korábbi fogyasztás 70%-a is megtakarítható. De nemcsak ezért éri meg a ROCKWOOL-t választani. A teljesen tűzálló kőzetgyapot-szigeteléssel nem csak a tulajdonos jár jól, hanem a környezet is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AJÁNLJUK:

Valóban olcsóbb-e az olcsóbb hőszigetelés?