A dokumentumok (mint például éves beszámoló, környezetvédelmi jelentés, sajtóközlemények, adatlapok stb.) használata engedélyezett feltéve, hogy (1) az alábbi szerzői jogvédelmi nyilatkozat minden másolaton megjelenik, (2) a jelen honlapról származó dokumentumok felhasználása információs és nem kereskedelmi célból történik, valamint azok másolata semmilyen hálózati számítógépen vagy postai úton nem kerül továbbításra és nem jelenik meg semmilyen médiában sem, (3) a dokumentumok tartalma nem módosul.

A dokumentumok bármilyen más célú felhasználása kifejezetten tilos, ennek megszegése polgári és büntetőjogi eljárást vonhat maga után.

A fent meghatározott dokumentumok használatára vonatkozó engedély nem terjed ki a ROCKWOOL.com vagy bármely, a ROCKWOOL International A/S által birtokolt vagy üzemeltetett honlap design-jára vagy szerkezetére. A ROCKWOOL International A/S honlapjai jogvédettek, másolásuk vagy utánzásuk sem részben, sem egészben nem engedélyezett. A ROCKWOOL International A/S kifejezett engedélye nélkül egyik ROCKWOOL honlapról sem másolható vagy továbbítható semmiféle logó, grafika vagy kép.

A ROCKWOOL International A/S semmilyen körülmények között sem felelős bármilyen közvetlen, közvetett vagy utólagos kárért vagy semmilyen olyan károkozásért, amely kezelés, adat és profitvesztés miatt következett be, legyen az szerződésbeli vagy egyéb mulasztás, amely esetleg az ezen a honlapon található információval vagy annak felhasználásával kapcsolatos.

A honlapon közzétett dokumentumok és a hozzájuk kapcsolódó képi elemek műszakilag pontatlanok lehetnek vagy nyomdai hibákat tartalmazhatnak.

SZERZŐI JOG. Copyright © ROCKWOOL International A/S, Hovedgaden 584, 2640 Hedehusene, Dánia. Minden jog fenntartva.

VÉDJEGYEK. A ROCKWOOL, ROXUL, ROCKFON, ROCKPANEL, RockDelta, BUILDDESK és GRODAN és/vagy más, hivatkozott termékek neve a ROCKWOOL International A/S és/vagy annak leányvállalatainak védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.
Minden kifejezetten át nem engedett jog fenntartva.