Gondoltad volna? Bármit szigetelnél, a ROCKWOOL-nál elérhető

Eszes Ádám

4 perc

A kőzetgyapottal szinte bármilyen építményszigetelési feladat kivitelezhető. Akár ipari, akár lakossági célra használt ingatlanról van szó, a ROCKWOOL megoldást nyújt a legkülönbözőbb feladatokra. Még a gépészeti berendezések szigetelésére is.

A kőzetgyapot nem véletlenül egyre népszerűbb az építőiparban. Hosszú távú megoldást kínál, pozitív tulajdonságait így tartósan élvezheti az, aki ezt az alternatív megoldást választja.

A kőzetgyapot szigetelést gyártó ROCKWOOL számos területre készít szigetelőelemeket. A Magyarországon is jelen levő multinacionális vállalat termékeivel kivitelezhető a többi között:

  • a különböző típusú homlokzati hőszigetelések kivitelezése, a vakolható homlokzati hőszigetelő rendszertől kezdve egészen az ipari csarnokok hőszigeteléséig;
  • magastető és tetőtér energiahatékonyabbá tétele;
  • lapostetők lejtéskorrekciója;
  • padlók és födémek szigetelése;
  • a család bővülése, nagy terek kettéválasztása vagy új irodák kialakítása esetén a válaszfalak szigetelése
  • gépészeti berendezések szigetelése, ipari zajszintcsökkentés és az épületek tűzállóságának fejlesztése
  •  

Ugyan a különböző területekre különböző elvárásoknak megfelelő termékek készülnek, mégis vannak közös előnyeik. Azon túl persze, hogy kőzetgyapotból készültek.

A legfontosabb közös tulajdonsága a ROCKWOOL-termékeknek a tartósság: a kőzetgyapot építőanyagok nem veszítenek szilárdságukból az évek során sem, az épülettel megegyező élettartam garancia arra, hogy a szigetelőelemekre ne kiadásként, hanem befektetésként lehet tekinteni.

Fő a biztonság

Például biztonsági befektetésként. A kiváló hőtartó és hangnyelő tulajdonság mellett kőzetgyapot szigetelés tűzálló és éghetetlen, amely így védelmet biztosít a magas hőmérséklet ellen akkor is, ha homlokzati hőszigetelésként, vagy épp ipari hangszigetelésként van használatban.

A gyártó ráadásul teljeskörű támogatást nyújt a termékeihez, amelyekről minden leírás és műszaki adat elérhető a ROCKWOOL honlapján. Így azok a szakemberek is bátran vághatnak bele a kőzetgyapot szigeteléssel történő munkába, akik korábban még nem dolgoztak vele. Az építőiparban kevéssé jártas felhasználók számára is közérthetően írják le a kőzetgyapot előnyeit, így biztosítva, hogy az oldal és a szakemberek segítségével mindenki megtalálja a legelőnyösebb terméket.

Küldjön visszajelzést!

E-mail címe nem kerül közlésre

AJÁNLJUK:

A belsőépítészet a funkcionalitással kezdődik

Az otthon tervezésénél nem csak a bútorok szemnek kellemes elrendezése fontos, hanem az is, hogy lakásunk megfelelő funkcionalitással is bírjon. Ezért, amikor a házunk kialakítását tervezzük, fontolóra kell venni azt, hogy az egyes helyiségeket hogyan és milyen célra fogjuk majd használni. Íme néhány tipp, hogy miként teremthetünk magunknak minél jobb feltételeket otthonunkban.

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások