Miért óvod a környezetet, ha ROCKWOOL kőzetgyapotot használsz?

Eszes Ádám

2 perc

Fenntarthatóság. Ebben az egy szóban benne van minden, ami a ROCKWOOL és a környezet kapcsolatát jellemezi.

A ROCKWOOL termékei kiváló hő- és hangszigetelők, az épületekkel azonos élettartammal rendelkeznek, ezért az installálásukat követően nincs szükség karbantartásra vagy cserére. Egy megfelelően szigetelt épületnél a korábbi fogyasztás 70%-a is megtakarítható. De nemcsak ezért éri meg a ROCKWOOL-t választani. A teljesen tűzálló kőzetgyapot-szigeteléssel nem csak a tulajdonos jár jól, hanem a környezet is.

A ROCKWOOL kőzetgyapot hő- és hangszigetelő termékeit a természetben előforduló bazaltkőből állítják elő. Ez is a fenntarthatóságot szimbolizálja, hiszen a Föld számos pontján zajlik olyan vulkanikus folyamat, amely bazaltképződéssel jár. Kitermeléséhez nem kell tengerek mélyére fúrni, drága, környezetszennyező anyagokat felhasználni, a fejlett gyártási technológia pedig biztosítja, hogy a termékek előállítása is környezetkímélő legyen.

A ROCKWOOL fenntartható módon készül, minőségi, jól szigetel és még dolgozni is egyszerű vele.

A gyártás során fontos szempont a fenntarthatóság, ráadásul a kőzetgyapot nagy mértékben újrahasznosítható. Így az is hozzájárul a környezet megóvásához, aki a ROCKWOOL-termékeket választja. Háztulajdonosként az energiamegtakarítás legjobb módja a megfelelő szigetelés. A ROCKWOOL kőzetgyapot-termékei kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságaik miatt a világ legnagyobb energia- és szén-dioxid-megtakarítói közé tartoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

AJÁNLJUK:

ROCKWOOL kőzetgyapottal még egy rockbandát is el lehet némítani

Videón demonstrálta a ROCKWOOL, hogy mennyire hatékonyan nyeli el a zajt a kőzetgyapot szigetelés. A kőzetgyapot különleges szálszerkezete miatt nem csak a kifejezetten hangszigetelésre gyártott termékek, de az egyéb felhasználási céllal készült kőzetgyapot szigetelőelemek is ugyanolyan hatékonyan óvnak mindenkit a káros zajoktól, mint az a felvételen látszik.